Texel-aanbod | Theaterseizoen 2024/2025

do 11 apr

Op vrijdag 31 mei gaat de verkoop van start voor het nieuwe theaterseizoen 2024-2025. Een seizoen boordevol mooie voorstellingen! Zoals gebruikelijk hebben wij vooraf speciaal voor Texel een mooi aanbod samengesteld: Najib Amhali, Ilse Delange, Hans Klok, Bert Visscher, Jan Jaap van der Wal, Abba tribute en nog veel meer! Bekijk hier het complete aanbod.

Speciaal voor de inwoners van Texel inventariseren wij voor welke voorstellingen er interesse is tijdens het nieuwe theaterseizoen. Als er meer dan 75 kaarten per voorstelling worden aangevraagd gaan wij, in overleg met de TESO, kijken of het mogelijk is om een afvaart vanaf Den Helder naar Texel te realiseren na afloop van de voorstelling.



Geef je keuze door
Wij hebben een speciale Texel-pagina aangemaakt op onze website, waar je het complete Texel-aanbod vindt. Nadat je bent ingelogd kun je met de button 'aanvraag' jouw voorkeur doorgeven. Je kunt dan ook aangeven hoeveel tickets je wilt reserveren*. 
Deadline: zondag 12 mei 2024

Middagvoorstelling
In het Texel-aanbod is ook een aantal middagvoorstellingen opgenomen. Voor Saturday Night Fever en Malle Babbe kun je een aanvraag indienen. Er is alleen geen extra afvaart voor de terugweg. Deze voorstellingen zijn namelijk ruim voor de laatste afvaart afgelopen.

Hoe dan verder?
Het doorgeven van de aanvraag is nog geen definitieve reservering. Medio mei 2024 informeren wij jou welke voorstellingen definitief doorgaan met een extra afvaart. Je ontvangt voor deze voorstelling(en) per e-mail een vrijblijvende reservering. Heb je een aanvraag geplaatst voor een voorstelling met minder dan 75 aanmeldingen, dan laten wij jou dit ook per e-mail weten.