Gewoon zoals je bent (2+)

onderdeel van het Peuterfestival
zo 2 mrt
zo 2 mrt 2025

Op zondag 2 maart organiseert De Kampanje voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar het Peuterfestival: een bruisend evenement voor de allerkleinsten en hun (groot)ouders in ons theater.

Kleine Snuf kan niet in de rij lopen, er is ook zoveel te zien! In de beeldende theatervoorstelling word je meegenomen in de belevingswereld van het kleine olifantje terwijl hij steeds maar weer wordt teruggefloten: “In de rij, Kleine Snuf!”. Maar Snuf is lekker eigenwijs en doet het anders: hij mag er zijn, gewoon zoals hij is.

Over Klein Amsterdam Producties:
Klein Amsterdam Producties maakt een muzikale en beeldende theatervoorstelling voor 2+ op basis van het populaire prentenboek Gewoon zoals je bent van Jonny Lambert. Klein Amsterdam Producties ontwikkelt en produceert jeugdtheater. We bedenken concepten en koppelen daar de juiste artiesten en creatievelingen aan. Met artistieke teams maken we vervolgens mooie, vrolijke en toegankelijke producties. Zo’n productie kan zowel klein- als grootschalig zijn en geschikt voor peuters, kleuters en jongste jeugd. Bekend van André het Astronautje, Boer Boris is de baas en in seizoen 2022/2023, Professor S. 

Zowel ouders/begeleiders als kinderen dienen een kaartje voor een voorstelling te reserveren.

Het peuterfestival is veel meer dan alleen een voorstelling:
Gratis toegang met kaartje voor één van de voorstellingen! De Voorleeshoek, de Theaterspeeltuin en het Kinderbuffet zijn dus alleen toegankelijk in combinatie met een voorstelling,

Samen dansen! (speelduur 30 minuten)
Samen met papa, mama, oma of opa gaat de peuter lekker, op de maat van de muziek, bewegen. Op een speelse manier, met eenvoudige dansspelletjes, krijgen kinderen plezier in dans en muziek.

De Theaterspeeltuin
Voor en na de voorstelling(en) kunnen de kleintjes helemaal opgaan In ‘Op pad in je stad’. Wat valt er veel te zien in de stad! Auto’s, pleinen, stoplichten, grote gebouwen, maar als je nog wat beter kijkt: wat zie je dan? Is dat nou een deurtje naar een kabouterhuis? Zit daar soms een muizencafé onder dat putdeksel?

Het Kinderbuffet is het feest en mogen jullie heerlijk snoepen van het kinderbuffet. Wat lekkers, wat gezonds … alles mag … én alleen voor kinderen! Voor de begeleiders is de bar in de Stadshal geopend. U kunt hier, tegen betaling, genieten van een kopje koffie/thee, iets fris, een lekker gebakje of broodje.

Voorleeshoek
De Kopgroep Bibliotheek heeft een leeshoek met allerlei leuke boekjes ingericht.